ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!ΟΙΚΟΣ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

      


Ο Οίκος του Βοναπάρτη εξακολουθεί να κυβερνά κρυφά τη Γαλλία. Οι Βοναπάρτες υποστηρίζονται από τη Ρώμη και την ιταλική αριστοκρατία που έχουν βαθιές συνδέσεις με τη Γαλλία. Η οικογένεια Bonaparte έχει ισχυρούς δεσμούς με τη Φλωρεντιανή αριστοκρατία, όπως οι οικογένειες Corsini και Medici, καθώς η Κορσική δεν είναι μακριά από την ακτή κοντά στη Φλώρινα. Οι οικογένειες Bonaparte, Medici, και Corsini είναι οι ιδιοκτήτες της Κορσικής Μαφίας που λειτουργούν έξω από τη Γαλλία και την Κορσίκα. Οι Βοναπάρτες και οι Γάλλοι ευγενείς είναι ιδιοκτήτες του Milieu, που είναι γαλλικές μαφίες που συνεργάζονται στενά με την Κορσική Μαφία. Ο Ναπολέων Βοναπάρτης γεννήθηκε στην Κορσική και έκανε πόλεμο σε όλα τα ευρωπαϊκά έθνη που εξόρισαν τους Ιησουίτες. Ο Ναπολέων Βοναπάρτης ήταν επίσης ο πρώτος πολιτικός Σιωνιστής που διακήρυξε για όλους τους "Εβραίους" να εγκατασταθούν στην Ιερουσαλήμ και προσπάθησε να κατακτήσει στρατιωτικά την Ιεροσόλυμα. Ο Ναπολέων ίδρυσε την Λεγεώνα της Τιμής με τον Πρόεδρο της Γαλλίας ως Μεγάλο Διδάσκαλο ο οποίος επίσης κατέχει τον τίτλο του τιμητικού κανόνα της Παπικής Αρχαίας Βασιλικής του Αγίου Ιωάννη, η οποία είναι η εκκλησιαστική έδρα του Πάπα. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας είναι ένα μέτωπο για το Σπίτι του Βοναπάρτη. Ο Λουδοβίκος Ναπολέων Βοναπάρτης Γ ́ ήταν ο πρώτος Πρόεδρος της Γαλλίας. Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι ο σημερινός Πρόεδρος της Γαλλίας και ήταν Ιησουίτης εκπαιδευμένος στο Lycee la Providence και εργάστηκε επίσης για την τράπεζα Rothschild.Ο Μπερνάρντ Αρνό αξίζει περίπου 108 δισεκατομμύρια και είναι Ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LVMH. Ο Arnault έχει αυξήσει τον πλούτο του τα τελευταία χρόνια κατά περίπου 25 δισεκατομμύρια επειδή είναι ένας********ς χρήματος για την Κορσική Μαφία και τις γαλλικές συμμορίες Milieu. Η οικογένεια Mulliez είναι ιδιοκτήτες της Auchan και αξίζουν τουλάχιστον 30 δισεκατομμύρια. Ο ιδρυτής της Auchan, Gerard Mulliez, είναι Ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής.

      Ο Patrick Pouyanne είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της πετρελαϊκής εταιρείας Total και είναι επίσης Ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής. Ο Jacques Servier αξίζει πάνω από 7 δισεκατομμύρια ως ιδρυτής και πρόεδρος των Servier Laboritoires και ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής. Ο Άλαν Γκρινσπάν ήταν ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Walter Annenberg ήταν Ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής. Ένας ιππότης ορίζεται ως στρατιωτικός υπάλληλος. Ο πρίγκιπας Ζαν Χριστόφορος Ναπολέων Βοναπάρτης θεωρείται σήμερα επικεφαλής της Αυτοκρατορικής Οικογένειας του Μπόναπαρτ και η μητέρα του είναι η Πριγκίπισσα Μπεατρίτσα της Βουρβωνίας-Δυο Σικελιών της Ιταλικής Αριστοκρατίας με τον θείο του να είναι ο Πρίγκηπας Κάρολος της Βούρβουνης-Δύο Σίκιλων. Ο πρίγκιπας Σίξτος Ερρίκος της Βουρβόνας-Πάρμας είναι μέλος της ιταλικής αριστοκρατίας αλλά κατοικεί στη Γαλλία και είναι Μεγάλος Δάσκαλος του Τάγματος του Αγίου Λαζάρου και επίσης Ιππότης της Μάλτας. Ο Οίκος των Νωαλλών είναι μια γαλλική αριστοκρατία και λειτουργεί ως υποστήριξη για τον Οίκο του Βοναπάρτη με τον Πρίγκιπα Αντουάν ντε Νοαϊλ τον Δούκα του Πουά ως ανώτερο μέλος. Ο πρίγκιπας Helie de Noailles είναι επικεφαλής αυτής της οικογένειας και έχει εργαστεί στη γαλλική κυβέρνηση ως σύμβουλος. Ο γιος του είναι ο Εμμανουέλ ντε Νόαϊλ, Δούκας του Άγιεν. Η γιαγιά του πρίγκιπα Χέλι ήταν η Μαργαρίτα φον Ρόθτσιλντ. Η γαλλική τραπεζική οικογένεια Fould εργάστηκε για τον Οίκο του Βοναπάρτη με την Μπύρα Leon Fould ως υπουργός Οικονομικών για τον Ναπολέοντα ΙΙΙ. Η οικογένεια Fould επίσης παντρεύτηκε την οικογένεια Rothschild αρκετές φορές.



       O Πρίγκιπας Jean Christophe Ο Ναπολέων Βοναπάρτης εργάστηκε για την Morgan Stanley, την Advent International η οποία είναι μια σημαντική εταιρεία αγοράς με περιουσιακά στοιχεία που εκτιμάται σε 31 δισεκατομμύρια, και αυτή τη στιγμή εργάζεται για τον Όμιλο Blackstone. Η βαρόνη Τέσα Μπλάκστοουν του Ηνωμένου Βασιλείου είναι η Πρόεδρος του Γαλλο-Βρετανικού Συμβουλίου. Οι πρόεδροι της Γαλλίας είναι οι αρχηγοί της Λεγεώνας της Τιμής του Βοναπάρτη, η οποία έχει πολλά μέλη που είναι δισεκατομμυριούχοι και επικεφαλής μεγάλων εταιρειών και τραπεζών όπως ο Πάολο Σκαρόνι, ο Άλφρεντ Ντρέιφους, ο Πιερ Λούις-Δρέυφος, ο Ζαν-Πιερ Κλαμάντιε, ο Μπενουά Ποτιέ, ο Pierre-Andre de Chalendar και ο Ρενέ Ομπέρμαν. Ο Pierre-Andre de Chalendar είναι παντρεμένος με την Leticia Petrie, κόρη του Βρετανού βαρόνου Peter Petrie ο οποίος είναι επίσης Ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής και πρώην μέλος του Γαλλικο-Βρετανικού Συμβουλίου. Οι βρετανικές-γαλλικές συνδέσεις σχετίζονται με τις Νήσους του Καναλιού έξω από τη γαλλική ακτή που αποτελούν μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου. Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' αναφέρεται μερικές φορές ως Δούκισσα της Νορμανδίας από τους κατοίκους των Νήσων της Μάγχης. Ο υπόλοιπος γαλλικός κλάδος της οικογένειας Dreyfus εξυπηρετεί επίσης το Σπίτι του Βοναπάρτη με την Marie-Jeanne Louis-Dreyfus-Meyer ως τρέχον μέλος και μέτοχο στον Όμιλο Louis- Dreyfos. Ο οίκος Maupeou σε Ableiges και Bruyeres εξακολουθούν να συνεργάζονται με τη γαλλική βασιλική οικογένεια. Η οικογένεια Maupeou κατείχε τις θέσεις του καγκελάριου της Γαλλίας και εξακολουθεί να έχει κάστρα, ευγενείς τίτλους, γη, και επιχειρήσεις σήμερα στη Γαλλία. Ο Κόμης Charles de Maypeou είναι η κεφαλή αυτής της οικογένειας.



Η οικογένεια Rochechouart με επικεφαλής τον πρίγκιπα Charles-Emmanuel de Rochechuart είναι γαλλική αριστοκρατία που πολέμησε στον Ναπολεόντειο Πόλεμο για το Σπίτι του Βοναπάρτη. Το Rochefoucauld είναι μια αρχαία γαλλική αριστοκρατία υπό την ηγεσία του πρίγκιπα Φρανσουά ΧΙΧ ντε Λα Ροσφουκούλντ, Δούκα του Λιανκούρ. Οι Rochefoucaulds είναι παντρεμένοι με τους Bonaparte-Murats. Ο Κόμης Ρόμπερτ ντε Λα Ροσφουκόλντ ήταν Γάλλος Κόμης που εργάστηκε με τη Βρετανική Υπηρεσία Ειδικών Επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η οικογένεια Βοναπάρτη παντρεύτηκε την παπική αριστοκρατία των Αλντομπράντινων της Ρώμης με την Παυλίνα Μπόναπαρτ ως σύζυγο του Δον Καμίλο Μποργκέζε-Αλντόμπραντίνι, 6ου Πρίγκιπα της Σουλμόνας. Ο Ντέιβιντ Ρένε ντε Ρόθτσιλντ, ο οποίος είναι ο σημερινός επικεφαλής του γαλλικού κλάδου της οικογένειας Rothschild και ο αρχηγός της τράπεζας Rothchild, είναι παντρεμένος με την πριγκίπισσα Ολύμπια Αλντομπράντινι, η οποία έχει πρόγονο τον Βοναπάρτη μέσω του προγόνου της, πρίγκιπα Κάμιλο Μποργκέζε-Αλντόμπραντινι. Η οικογένεια Colonna-Walewski ιταλικής και πολωνικής καταγωγής έχουν παντρευτεί επίσης με τον οίκο του Βοναπάρτη. Ο Charles Joseph Bonaparte ήταν γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ και βοήθησε στην ίδρυση του FBI. Ο Κάρολος Βοναπάρτης ήταν μεγάλος ανιψιός του Ναπολέοντα Α ́. Η Ιταλική αριστοκρατία και η οικογένεια Βοναπάρτη συνεργάζονται στενά σαν εγκληματικό συνδικάτο με την πρόθεση να κυριαρχήσουν στην κοινωνία. Ο πρίγκιπας Ιωάκιος Βοναπάρτης-Μουράτ και ο γιος του, ο οποίος ονομάζεται επίσης Πρίγκος Ιωακίμ, είναι μέλη του υποκαταστήματος Βονηπάρτη-Μούρατ. Ο Πρίγκιπας Κάρολος Ναπολέων Βοναπάρτης, ο πρίγκηπας Ζαν Κριστόφ Ναπολέοντας και ο πριγκίπας Ιερόμ Ναπολεόντας Βοαπάρτες είναι τα σημερινά μέλη του  Οίκου Βοαναπάρτη.



Σχόλια

Random Posts