ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ MASSIMO-ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!



 Οι Μασίμο κατέχουν δεκάδες μαφίες και επιβλέπουν την Καμπάλα και το Hell Fire Club. Ο Don Fabrizio Massimo-Brancaccio είναι ο ανώτατος ιδιοκτήτης του Βατικανού και ο ανωτάτος ιδιοκτητής της Σικελικής Μαφίας και της Ιταλο-Αμερικανικής μαφίας. Σχεδόν κάθε μαφία, είτε πρόκειται για τη Ρωσική, την Ιρλανδική, τη Σερβική, τη Αλβανική ή τα Μεξικάνικα καρτέλ ναρκωτικών, αποτίει φόρο τιμής στους Μασίμο. Ο Πρίγκιπας Φαμπρίσιο κατέχει την Κόρλεονισι Κλάν με την οικογένεια Ρίνα και περισσότερο έτσι η οικογένεια Graviano του Brancaccio ως τους πράκτορες της μαφίας που εργάζονται με το συνδικάτο εγκλήματος Gambino. Ο Benedetto Graviano είναι ένα κορυφαίο μέλος της μαφίας Corleonisi στο Brancaccio. Οι Gravianos είναι οι κορυφαίοι δ********   της Cosa Nostra. Ο Φρανκ Καλί που πυροβολήθηκε και δολοφονήθηκε το 2019 ήταν αρχηγός υψηλού επιπέδου της οικογένειας του εγκλήματος Gambino και διαχειρίστηκε τις εγκληματικές τους επιχειρήσεις στην Καλιφόρνια. Οι Μασίμο κατέχουν ένα μεγάλο φρούριο στην Αρσόλη και ένα άλλο κάστρο στην Καμπανία. Ο Ντον Φαμπρίσιο είναι ο Πρίγκιπας του Τριγιάνο κοντά στο Μπάρι που έχει μια επιχείρηση εμπορίας ανθρώπων που περιλαμβάνει την Απουλιανή Μαφία και την Αλβανική. Το Μπάρι βρίσκεται απέναντι από την Αλβανία. Υπάρχει ένα τεκμηριωμένο δίκτυο εμπορίας ανθρώπων στο Τριγκιάνο, το οποίο διαχειρίζεται η Αλβανική μαφία. Ο πρίγκιπας Φαμπρίσιο είναι ******** παιδιών που εμπορεύεται ******* κορίτσια.Οι Μασίμο χρησιμοποιούν λιοντάρια στην πανοπλία τους όπως ο Κορλεόνε, η Σικελία χρησιμοποιεί ένα λέοντα στη σημαία της. Έχουν αγάλματα λιονταριών στο παλάτι τους στη Ρώμη. Η οικογένεια Μασίμο παίρνει συχνά το όνομα Leone που σημαίνει λιοντάρι. Brancaccio είναι μια γειτονιά στη Σικελία όπου Cosa Nostra προέρχεται και το όνομά του από την οικογένεια Μπράνκατσιο που αργότερα συγχωνεύθηκε με την οικογένειά Massimo. Οι Μασίμο χρησιμοποιούν τη βία, τις απειλές, την τρομοκρατία, τον εκβιασμό και τον εκφοβισμό ως τα κύρια εργαλεία ελέγχου τους. 
       Ο Ρομπέρτο Σπάδα είναι Ρωμαίος μαφιόζος και εκτελεστής που εργάζεται υπό τους Μασίμο. Η οικογένεια Massimo είναι μια από τις παλαιότερες οικογένειες της Ρώμης και ισχυρίζονται ότι είναι η αρχαία δυναστεία Fabii-Maximus. Πιθανότατα έχουν μια μερίδα από την καταγωγή Maximus. Ο Πάπας ονομάζεται Pontifex Maximus. Massimo ή Maximus σημαίνει μαζική ή η λατινική έννοια του μεγαλύτερου. Η οικογένεια Φάμπι ήταν γνωστή για τη χρήση της στρατιωτικής τακτικής της "κατεστραμμένης γης" κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το Scorched Earth είναι μια αδίστακτη τακτική όπου καίγονται όλα όσα μπορούν να βοηθήσουν έναν εχθρό όπως τρόφιμα, πόρους και ανθρώπους. Η κομμουνιστική Εταιρεία Φάμπιαν χρησιμοποιεί τον λύκο στα πρόβατα για το λογότυπό της και ο Μπέρνι Σάντερς είναι μέλος. Σαν τον Φαμπιάν. Ο Μπέρνι Σάντερς είναι Σοσιαλιστής και μυστικό μέλος της Εταιρείας Φάμπιαν. Η οικογένεια Μασίμο είναι παντρεμένη με βασιλικές συγγένειες, όπως η ευγενής οικογένεια της Σαβοΐας, του Γουέτιν, του Μπουρβόν και του Όσοριο, η οποία έχει ένα κλάδο της οικογένειας στη Γαλικία της Ισπανίας. Οι Γουέττινς δημιούργησαν τη Σαξονία-Κόμπουργκ και τις Γότθες, οι οποίες ήταν βασιλιάδες της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, Βουλγαρίας και του Βελγίου. Η οικογένεια Osorio χρησιμοποιεί λύκους στην πανοπλία τους. Ο πρίγκιπας Carlo Massimo είναι παντρεμένος με την πριγκίπισσα Elisa Osorio του Moscoso και της Estagna. Ο Amancio Ortega είναι από τη Γαλικία και εργάζεται ως δικαστικός παράγοντας και νομιμοποιός χρήματος για τους Ισπανούς ευγενείς, συμπεριλαμβανομένου του Οίκου του Osorio. Ο Αμάντσιο Ορτέγα είναι ένας από τους πλουσιότερους δισεκατομμυριούχους και αξίας άνω των 60 δισ. και διαχειρίζεται κάποιες γαλλικές μαφίες. Ο Amancio Ortega κατέχει την Inditex με την αλυσίδα καταστημάτων που ονομάζεται Massimo Dutti που είναι high end μόδα. Το όνομα Massimo Dutti αναφέρεται στο καθήκον ή την υποχρέωσή τους προς τους Massimos που είναι οι αρχηγοί του οργανωμένου εγκλήματος. Οι Μασίμο απομακρύνονται από τους βασιλιάδες και τους ευγενείς της Ισπανίας που κατέχουν καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό και τη Λατινική Αμερική. Ο Don Facundo Bacardi Masso ήταν Ισπανός επιχειρηματίας και ευγενής που ήταν συγγενής των Massimos. Ο Don Facundo Bacardi Masso ίδρυσε την Bacardi η οποία χρησιμοποιεί ένα μπάτ για το λογότυπό της. Ο Facundo L. Bacardi είναι ο σημερινός διευθυντής της Bacardi. Υπάρχει επίσης μια ευγενής οικογένεια Massa στην Ιταλία που είναι συγγενείς των Massimos και κατέχουν οινοποιεία. Οι Massimos αγόρασαν μια βίλα από την οικογένεια Giustiniani της Γένοβας και της Βενετίας και οι Giustinani πρόσφατα παντρεύτηκαν με τους Massas.
         Ο πρίγκιπας Stefano Massimo παντρεύτηκε την βρετανική οικογένεια Foxwell και είναι φωτογράφος μόδας με κατοικίες στο Λονδίνο. Η μητέρα του Πρίγκιπα Στεφάνο ήταν η Αγγλική ηθοποιός Ντάουν Άνταμς. Ο Ιταλός δισεκατομμυριούχος Ρέμο Ρουφίνι κατέχει την εταιρεία μόδας Moncler και είναι πράκτορας των Massimos στο Λονδίνο. Ο Ιταλός δισεκατομμυριούχος Σίλβιο Σκάγλια κατέχει το γραφείο μοντέλων Elite World και έχει ερευνηθεί για φορολογική απάτη. Η Scalgia εμπλέκεται κρυφά στην πορνεία υψηλού επιπέδου. Η Σκάγλια έχει κατοικία στο Λονδίνο και εργάζεται για τους Μασίμους του Λονδίνου. Η οικογένεια Massimo της Roccasecca κατέχει την Clerkenwell Mafia του Λονδίνου που ονομάζεται επίσης η οικογένεια Adams crime και είναι μερικοί ιδιοκτήτες διαφόρων ιρλανδικών μαφιών. Η μαφία Clerkenwell εκβιάζει το χρυσό από το θησαυροφυλάκιο του Crown μέσω της Εταιρείας των Goldsmiths που βρίσκεται στο Κλερκενγουελ. Η περιοχή του Clerkenwell είναι γνωστή ως "Μικρή Ιταλία" του Λονδίνου. Ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ιδιοκτήτης της Fox News, είναι ιππότης του Βατικανού του Τάγματος του Αγίου Γρηγορίου. Ο Φοξ ονομαζόταν κρυφά για τον Φόξγουελ. Η αλεπού θεωρείται ένα επιδέξιο ζώο. Το Fox News είναι μια μηχανή προπαγάνδας για το Βατικανό. Ο πρίγκιπας Βαλέριο Μασίμο ίδρυσε την SCM Capital Partners και μια αεροδιαστημική εταιρεία που ονομάζεται Auctus Industries με τον επιχειρηματικό συνεργάτη του Duke Edward Spencer-Churchill. Οι Massimos, Spencers, και Windsors έχουν μια στενή συμμαχία. Οι Massimos ίδρυσαν μια ιρλανδική ευγενή φυλή οι Barons of Massy και είναι ιδιοκτήτες της Ιρλανδικής Μαφίας και διαχειρίζονται το Hell Fire Club. Ο πρίγκιπας Tancredi Massimo δουλεύει με δημοπρασίες και Christie's και είναι ιδιοκτήτης της συμμορίας Rathkeale Rover. Οι Ιρλανδοί Rathkeale Rovers ειδικεύονται σε υψηλές κλοπές σε οίκους δημοπρασιών και μουσεία και δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το όνομα Tancredi προέρχεται από το όνομα Thankrath. Rath-keale και Thank-rath. Ο ισραηλινός εκτελεστικός ράπερ Lyor Cohen παντρεύτηκε τον Xin Li, τον αντιπρόεδρο της Christie's Asia. Ο Λιόρ Κόεν είναι συνεργάτης των Γκάμπινο και επιβλέπει διάφορους γκάνγκστερ ράπερ, οι οποίοι είναι επίσης μυστικοί αρχηγοί εγκλημάτων των οδικών συμμοριών. 
          Η οικογένεια Massimo έχει παντρευτεί με τις οικογένειες Lucchesi-Palli, Savoy-Genovese, και Bourbon. Όλες αυτές οι οικογένειες είναι ιδιοκτήτες μαφίας. Η οικογένεια Μασίμο έχει στενή συμμαχία με την οικογένεια Borghese με την πριγκίπισσα Barbara Massimo-Brancaccio που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Scipione Borhese. Οι Massimos συνεργάζονται επίσης στενά με τις οικογένειες Corsini, Lancellotti, Breakspear και Pierleoni. Η οικογένεια Πιερλεόνι είναι μια παλιά Καθολική-Εβραϊκή οικογένεια που ασχολείται με το Βατικανό και την τραπεζική και διαχειρίζονται κρυφά τις κοινωνίες της Καμπάλα με τον πρίγκιπα Μασίμο Πίρλεονι ως ανώτερο επόπτη και αρχιτέκτονα. Οι Massimos και Pierleonis διαχειρίζονται την Καμπάλα. Moses de Leon ήταν ο ιδρυτής της σύγχρονης Καμπάλα και από Leon Ισπανία. Η οικογένεια των δισεκατομμυριούχων Βουλγάρων της Ρώμης εργάζεται για την οικογένεια Μασίμο. Η οικογένεια Bulgari και η επιχείρηση κοσμημάτων τους διερευνήθηκαν πρόσφατα για φοροδιαφυγή και το υποκατάστατό τους στη Νέα Υόρκη εμπλέκεται επίσης σε φοροαποφυγές και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Ορισμένες εταιρείες κοσμημάτων εμπλέκονται σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες καθορίζοντας τις τιμές των κοσμήματος. Η οικογένεια Bulgari προέρχεται από τη Βουλγαρία, η οποία χρησιμοποιεί ένα περίβλημα με δύο λιοντάρια παρόμοια με το περίβολο Massimo. Black in Black Nobility αναφέρεται στη Μαύρη Θάλασσα κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Βουλγαρίας, όπου κάποιοι Γότθοι κατοικούσαν. Οι Μασίμο είναι τα κρυφά κεφάλια των βασιλικών γοτθικών φυλών που βρίσκονταν γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα. Οι Μασίμο ήταν Χουνίτες-Γόθοι. Ονομάζεται Μαύρη Θάλασσα λόγω των υψηλών επιπέδων θειικού υδρογόνου που προκαλεί το σκοτεινό νερό. Οι Μασίμο κρύβουν τον πλούτο τους σε ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία και το Λιχτενστάιν. Οι Μασίμος παντρεύτηκαν τον Οίκο Βέττιν. Η βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν έχει το βραχίονα Wettin στο βασιλικό βραχίονά τους. Ο πρίγκιπας Francesco Massimo ζει στη Γαλλία και εκπαιδεύεται στο CERN Accelerator School: Plasma Wake Acceleration. Οι Massimos έχουν κάποια εξουσία πάνω από το CERN.

        Ο Οίκος του Μασίμο είναι ο πυρήνας της Μαύρης Αριστοκρατίας. Είναι οι κύριοι ιδιοκτήτες της Αγίας Έδρας. Οι Μασίμο έχουν κρυμμένη καταγωγή με την αρχαία Ισπανική Οικία της Βουργουνδίας και την Αυτούρ-Λεωνέζικη δυναστεία της Ισπανίας η οποία ίδρυσε επίσης μια Σικελική αριστοκρατία ως ο Οίκος της Λεόνε. Ο σύγχρονος ιδρυτής των Μασίμων ήταν ο Λεόνε ντι Μάξιμους από τον 10ο αιώνα. Η βασίλισσα Μαξίμα των Κάτω Χωρών ισχυρίζεται βουργουνδιακή καταγωγή. Ο Ντάγκλας Λεόνε είναι Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αξίας άνω των 3 δισ. δολαρίων, γεννήθηκε στη Γένοβα της Ιταλίας και ίδρυσε την Sequoia Capital με τον Ιησουίτη Φορντχαμ τον Don Valentine. Ο Ντάγκλας Λεόνε είναι πράκτορας του πρίγκιπα Κάρλο Μασίμο, της οποίας η μητέρα ήταν από την οικογένεια της Σαβοΐας-Γενουά. Η Sequoia Capital επενδύει στην Silicon Valley και έχει επενδύσεις στο Ισραήλ και την Κίνα. Liotta είναι μια παραλλαγή του Leotta μια θηλυκή εκδοχή του Leone. Ο Ray Liotta που έπαιξε τον Henry Hill στο Goodfellas είναι πράκτορας Massimo και ψυχο***** που πίνει ****. Πιστεύω ότι ο βαρόνος August von Senarclens de Grancy που είχε μια σχέση με την πριγκίπισσα Wilhelmine του Baden ήταν ένας συγγενής της οικογένειας Massimo και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Οίκος της Έσσης δημιούργησε το όνομα Battenberg για ύποπτο Senerclens απόγονος που αργότερα παντρεύτηκαν με τις βασιλικές οικογένειες της Ρωσίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, και της Αγγλίας. Ο γιος της πριγκίπισσας Μαρίας του Μπάτενμπεργκ ονομαζόταν Κόμης Μαξιμιλιανός και ένας άλλος ύποπτος Σενάρκλενς ήταν η Πρίγκιπας Μαξιμίλιαν Γουίλχελμιν Αυγκούστ Σοφία Μαρία της Έσσης. Ο πρίγκιπας Κάρλο Μασίμο επιβλέπει το Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα της Μάλτας ως Πρόεδρος της Ιταλικής Ένωσης του Τάγματος. Το Τάγμα της Μάλτας συμμετείχε σε διάφορους πολέμους και αρκετοί κορυφαίοι στρατιωτικοί και επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως ο Αλεξάντερ Χάιγκ, ο Γουίλιαμ Κόλμπι και ο Τζον Μακκόνε ήταν Ιππότες της Μαλτέτας. Ο Αναπληρωτής Καγκελάριος της Ναζιστικής Γερμανίας Franz von Papen και η ναζιστική οικογένεια Boeselager ήταν Ιππότες της Μάλτας. Οι Πακέλλες έκαναν συμμαχία μεταξύ του Βατικανού και των Ναζί και οι Μασίμοι έχουν συμμαχήσει με τους Πάκέλλους. Ο Τόνι Ρέσλερ ο συνιδρυτής της Apollo Global Management είναι Ιησουίτης εκπαιδευμένος ιππότης Μασίμο και διοικεί τον ιδιωτικό στρατό της Constellis, ο οποίος αγόρασε την Blackwater. Οι Constellis που εργάζονται με εγκληματίες στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και μέλη της μαφίας είναι αυτοί πίσω από τις ψεύτικες σημαίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Εβραίοι δισεκατομμυριούχοι Λέων Μπλακ και Τόνι Ρέσλερ το ονόμασαν Απόλλωνα από τους Μασίμο με τη μητέρα του πρίγκιπα Τζιάκομο Λεόνε Μασίμο-Μπράνκατσιο, ο οποίος προέρχεται από την οικογένεια Σολάρι, και τον Πρίγκηπα Φαμπρίσιο, που είναι ο Πριγκίπας της Αρσόλης. Solari, Ar-soli, και Apollo αναφέρονται στον Ήλιο. Το Τάγμα του Ηλιακού Ναού είναι μια διεθνής γαλλικο-ελβετική μυστική κοινωνία που συμμετείχε σε μαζικές δολοφονίες και αυτοκτονίες. Η οικογένεια Μασίμο έχει την εξουσία πάνω σε μια παράταξη των Ιησουιτών μέσω του Ινστιτούτου Μασιμίλιανο και του πρώην Ιησού Nobile Collegio Mondragone, το οποίο είχε πέντε προέδρους. Ο πρίγκιπας Φερδινάντο Μασίμο ήταν επίτιμος πρόεδρος αυτού του κλειστού κολλεγίου. Ο Mondragone χρησιμοποιεί ένα δράκο για το σύμβολο του. Η Μαύρη Αριστοκρατία χρησιμοποιεί τους Ιησουίτες ως Ρωμαϊκή νοημοσύνη και διεισδυτές. Ο Ρωμαίος Mario Draghi είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και Draghi εκπαιδεύτηκε στο Ινστιτούτο Massimo. Η μαύρη αριστοκρατία έχει τον έλεγχο του τεράστιου πλούτου μέσω της ιδιωτικής ελβετικής τραπεζικής. Υπάρχουν τρεις διευθυντές για την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών που συνδέονται με τη Ρώμη συμπεριλαμβανομένων Mario Draghi, Fabio Panetta, και Ignazio Visco. Ο πολύ κακός πρίγκιπας Giacomo Massimo-Brancaccio εργάστηκε στην Banca Finnat που βρίσκεται στο Palazzo Altieri στη Ρώμη που έχει ερευνηθεί για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, φοροδιαφυγή και χειραγώγηση της αγοράς, ενώ εργάζεται με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του Βατικανού. Ο πρίγκιπας Placido Gabrielli ήταν ιδρυτής της Banca di Roma και οι τίτλοι του μεταβιβάστηκαν στην οικογένεια Massimo μαζί με τις κρυφές μετοχές του στην Τράπεζα της Ρώμης.

         Οι Μασίμο είναι τα θεμέλια του παγκόσμιου εγκληματικού συνδικάτου και ********* σε όλα τα εγκλήματα που μπορούν να φανταστούν, συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων πολέμου, της τρομοκρατίας, των δολοφονιών, του εκβιασμού, των απειλών, της εμπορίας ανθρώπων, του ξεπλύματος χρήματος και πολλά άλλα. Η οικογένεια Μασίμο διαχειρίζεται επίσης το οργανωμένο έγκλημα στη Ρώμη όπως η Μαγκλιάνα Μαφία και ήταν μία από τις οικογένειες πίσω από την νεοφασιστική ομάδα Nuclei Armati Rivoluzionari με επικεφαλής τον πράκτορά τους Μασήμο Carminati ο οποίος καταδικάστηκε το 2017. Αυτή η οικογένεια έχει μερίδιο ιδιοκτησίας σε διάφορες μαφίες, συμπεριλαμβανομένων των Corleonisi Clan, Magliana Mafia, Gambino εγκληματική οικογένεια, Clerkenwell Mafia, Lanza εγκληματικής οικογένειας, Philly Mob, Ιρλανδική μαφία, και Boston εγκληματικές οικογένεια. Η ραπ ομάδα Wu-Tang είναι συνεργάτες των Gambinos και τα μέλη όπως Ghostface Killah και Raekwon είναι μέλη του σύγχρονου Drug Council μια αφροαμερικανική μαφία των εμπόρων ναρκωτικών. Ο Wu-Tang έχει ένα τραγούδι που ονομάζεται Wu-Gambinos. Οι περισσότερες μαφίες πληρώνουν τα τέλη πίσω στην οικογένεια Μασίμο μέσω της φυλής Corleonisi τους. Οι μεμονωμένες οικογένειες μαφίας κερδίζουν δισεκατομμύρια ετησίως. Πιστεύω ότι το Massimo Palazzo έχει μια υπόγεια σήραγγα που συνδέει με το υπόγειο του Βατικανού που είναι πώς έχουν διατηρήσει τον έλεγχό τους. Η Donna Alessandra Malesci συνεργάζεται με τον πρίγκιπα Fabrizio Massimo διαχειρίζοντας τα θηλυκά μέλη της Cosa Nostra και είναι ψυχο****** δ******** παιδιών. Η Αλεσάντρα Μαλέσι είναι καθαρό ****. Οι Μασίμοι παντρεύτηκαν πρόσφατα με την οικογένεια Carpegna-Falconieri-Gabrielli η οποία λειτουργεί ως στήριξη τους με τον Κόμη Αντόνιο ντι Καρπένια Φαλκόνερι Γκαμπριέλι και τον κόμη Τομάσο ντι Κάρπενια Φάλκονερί Γκάμπριελι ως τα σημερινά μέλη. Ο Φίλιπ Φαλκόνε είναι πράκτορας της οικογένειας Capregna-Falconieri-Gabrielli και είναι επενδυτικός τραπεζίτης στις ΗΠΑ που δημιούργησε το Harbinger Capital και έχει ερευνηθεί για διάφορα οικονομικά εγκλήματα. Ο Φάλκον πλήρωσε 18 εκατομμύρια στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για εγκλήματα που διέπραξε εναντίον άλλων ανθρώπων για να τους κάνει να εγκαταλείψουν τις κατηγορίες τους. Ο Mike Santomassimo είναι συγγενής της οικογένειας Massimo και είναι ο Διευθυντής Οικονομικών της BNY Mellon, η οποία έχει εμπλακεί σε μεγάλης κλίμακας νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες με τη Ρωσία. Σάντο-Μασίμο σημαίνει Άγιος Μασίμος. Η ρωσική μαφία στη Νέα Υόρκη αποτίει φόρο τιμής στην οικογένεια του εγκλήματος και οι Μασίμο είναι παντρεμένοι με την οικογένεια Lucchesi-Palli που κατέχει τους Luccheses. Ο Μασίμο Μπράνκατσιο, ο οποίος πήρε το όνομα Μπίλι Μόρο, ήταν Ιταλίδα βασίλισσα. Οι Μασίμο εμπλέκονται στον τρανσέξουαλ, τον τρανσβέστιτ, την παιδοφιλία. Ο φασισμός είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από τους φασίστες και είναι αμφιφυλόφιλοι άντρες που βιάζουν άλλους άνδρες για να κυριαρχήσουν. Μέλη της εγκληματικής οικογένειας Massimo περιλαμβάνουν τον Πρίγκιπα Fabrizio Massimo-Brancaccio, τη Ντόνα Alessandra Malesci, την Πριγκίπισσα Barbara Massimo -Brancaci, τον πρίγκηπα Giacomo Leone Massimo, τον Πρίντσο Carlo Massimo και τον πριγκιπάτο Stefano Massimo της Ροκασέκκα, τον Prince Valerio Massimo του Roccasecca (Foxwell) και τη σύζυγό του Princess Alexandra Massimo. Ο πραγματικός και ανώνυμος πατέρας του πρίγκιπα Giacomo Massimo-Brancaccio είναι ένα άλλο υψηλό επίπεδο και καλά προστατευμένο μέλος αυτής της οικογένειας και πιθανότατα ζει στη Γαλλία, τη Γαλλική Πολυνησία και ή στο Βέλγιο. Το όνομά του μπορεί να είναι Φαμπρίσιο. Μπορεί να υπάρχουν δύο Fabrizio Massimos. Η οικογένεια Massimo είναι η μεγαλύτερη πηγή της *****στη Γη.

 

Σχόλια

Random Posts