ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ CASANOVA KAI SAVOI-ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

     


Παρακαλώ μην πιστέψετε τίποτα απο τα παρακάτω..

Η οικογένεια Casanova ήταν μια ιταλική αριστοκρατία και σήμερα επιβλέπουν την Ελβετία και είναι επίσης μέλη της ισπανικής αριστεροκρατίας. Το όνομα Casa-Nova σημαίνει "Νέο Σπίτι" και η οικογένεια έχει ισχυρούς δεσμούς με τη Βενετία, την Ισπανία και την Ελβετία.

Πιστεύω ότι η οικογένεια Casanova είναι μια χαμηλότερη θυγατρική του ισχυρότερου Οίκου των Imperiali που κυβερνούσε και κατοικούσε στη Γένοβα Ιταλία, καθώς και κρατώντας τους τίτλους των Grandees στην Ισπανία ακριβώς όπως η οικογένειά της είναι μέλη της Ισπανικής Αριστοκρατίας σήμερα. 

      Η οικογένεια Ιμπεριαλί κατέχει πάνω από δώδεκα πριγκιπικούς τίτλους στην Ιταλία. Ο μάρκισσος     Νταβίντε Ιμπεριαλί κυβερνούσε την Καζαλνούβο-Μανδούρια στην Ιταλία. Η Μανδούρια μετονομάστηκε σε Καζαλνούβο κατά τη διάρκεια της βασιλείας των Ιμπεριαλιών. Ο Arthur Imperatore Sr. είναι ένας Ιταλός-Αμερικανός επιχειρηματίας από το Νιου Τζέρσεϋ που ζει στο πρώην σπίτι του Αλμπέρτα Αναστασιά, ενός Ιταλού μαφιόζου. Ο Μισέλ Ιμπεριαλί Σιμεάνα ήταν γνωστός για τη φιλία του με τον Τζιάκομο Κάσανοβα. Ο Γκουλιέλμο Ιμπεριαλί ήταν ο Ιταλός Πρεσβευτής στην Κωνσταντινούπολη  και επίσης αντιπρόσωπος για τη Συνθήκη των Βερσαλλιών που βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας. Η πόλη της Γένοβας στην Ιταλία και η πόλη της Γενεύης στην Ελβετία και οι δύο σημαίνουν "Η Νέα Πόλη". Η οικογένεια Καζάνοβα εγκαταστάθηκε στην Αγγλία ως η οικογένεια Cazenove και ίδρυσε την επενδυτική τράπεζα Cadenove την οποία πούλησαν στην JPMorgan για πάνω από ένα δισεκατομμύριο με τον Μπερνάρντ Καζένοβα ως τον πιο πρόσφατο τραπεζίτη της οικογένειας. Ο JP Morgan ήταν ιππότης του Τάγματος των Αγίων Μαυρίκων και του Αγίου Λαζάρου. Η Cazenove Capital Management ήταν μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε ο Schroders.



      Ο Οίκος της Σαβοΐας που έχουν ισχυρούς δεσμούς με τη Γένοβα Η Ιταλία βασίλευσε στη Γενεύη της Ελβετίας ξεκινώντας με τον Κόμη Αμαδέα V της Σαβοΐας. Οι λέξεις Nova, Novus, ή New έχουν μια σημαντική έννοια και αναφέρεται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη ή Novus Ordo Seclorum η οποία είναι γραμμένη στο χαρτονόμισμα του δολαρίου των ΗΠΑ και τη Μεγάλη Σφραγίδα των ΗΠΑ. Η Ελβετία λειτουργεί σαν ένα παπικό κράτος και είναι μια παγκόσμια έδρα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που είναι για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό και αυτό συνδέεται με το όνομα της οικογένειας Imperiali. Η Κόμη Federica Imperiali di Francavilla είναι μέλος αυτής της οικογένειας. Τα ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, του διεθνούς οργανισμού μετανάστευσης, του ευρωπαϊκού οργανισμού πυρηνικών ερευνών και των συμβάσεων της Γενεύης που διέπουν το διεθνές δίκαιο έχουν όλα έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας. Οι Imperialis και Casanovas επιβλέπουν τα προγράμματα παγκοσμιοποίησης που λειτουργούν από τη Γενεύη. Οι Savoys και Imperialis μαζί με την πριγκίπισσα Marie Gabrielle της Σαβοΐας και την Princess Margharita Imperiali di Francavilla είναι επίτιμα μέλη της λέσχης των ηγετών στη Γενεύη, η οποία έχει επίσης 6 άλλα υποκαταστήματα στο Gstaad, το Μονακό, το Λονδίνο, το Luxembourg, το Παρίσι και τη Ζυρίχη. Η πριγκίπισσα Margharita Imperiali πήγε επίσης στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Η Λέσχη των Ηγετών ή Club des Leaders ιδρύθηκε από τον Jean-Sebastien Robine. Μέλη της Σαβοΐας, της Ορλεάνης, της Bourbon-Parma, και 

       Τα τελευταία χρόνια, ο Αχιλλέ Καζανόβα ήταν δημοσιογράφος και πρώην Αντιπρόεδρος της Ελβετίας και η Κορίνα Κάσανοβα ήταν πρώην Καγκελάριος της Ε.Ε. από το 2008 έως το 2015. Ο Αντουάν Τσαρλς Καζενόβ ήταν Ελβετός πρόξενος στις Ηνωμένες Πολιτείες του 19ου αιώνα. Ήταν ο Γιάκομο Κάσανοβα, ένας Βενετός που έκανε το όνομα Κασάνοβα συνώνυμο με το να είναι γυναικοποιός. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Vince Casanova ήταν ο Πρόεδρος του Tribune Media Group. Η οικογένεια Fitz-James Stuart στην Ισπανία είναι παντρεμένη με την οικογένεια Casanova. Maria del Pilar Paloma de Casanova-Cardenas y Baron είναι η δούκισσα της Μακέντα στην Ισπανία σήμερα. Ο μάρκισσος Αλβάρο Φρανσίσκο Λόπεζ Μπεσερά ντε Σολ και Κάσανοβα είναι ένα σημερινό ανώτατο μέλος της φυλής Casanova. Ο Βικέντι Κασάνοβα-Μάρζολ ήταν Αρχιεπίσκοπος της Γρανάδας της Ισπανίας μέχρι το 1930. Ο Ραφαέλ Κάσανοβα ήταν Ισπανός διοικητής και δήμαρχος της Βαρκελώνης κατά τη διάρκεια του 17ου αιώνα. Ο Κόμης Αντρέα Ιμπεριαλί είναι ο σημερινός Πρόεδρος της εταιρείας Auditel. Ο Ραφαέλε Ιμπεριαλέ είναι μαφιόζος και μέλος της Καμόρας και πράκτορας του Οίκου των Ιμπέριαλι. Οι Καμόρες έχουν την έδρα τους στη Νάπολη και οι Ιμπεριαλιστές είναι ευγενείς της Νεάπολης.Η οικογένεια Ιμπεριαλί επίσης εξακολουθεί να υπάρχει με τον μάρκη Riccardo Imperiali και τον Don Rosario Imperialis που τρέχει GruppoImperiali μια εταιρεία διαχείρισης συστημάτων. Φαίνεται ότι είναι οι αρχηγοί του Σπιτιού των Ιμπεριαλιών σήμερα μαζί με τον Κόμη Αντρέα Ιμπέριαλι ντι Φρανκαβίλα.




Σχόλια

Random Posts

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ;