ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΑΒΙΣΤΟΚ!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!


              

 Το Ινστιτούτο Tavistock χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller και είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα που ασχολείται με την ανθρώπινη συμπεριφορά, τις κοινωνικές επιστήμες και την ψυχολογία. Αυτό που πραγματικά κάνει είναι να εφαρμόζει ψυχολογικά βασανιστήρια σε όσους αποκαλύπτουν τη διαφθορά στην κοινωνία.

         Σήμερα το Ινστιτούτο Ταβιστόκ εμπλέκεται κρυφά σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, φόρουμ συνωμοσίας και πράξεις παρακολούθησης συμμοριών. Η USAF και DARPA εκτελούν μυστικά προγράμματα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας έρευνα που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Tavistock. Στόχος τους είναι η μαζική χειραγώγηση της κοινωνίας μέσω κοινωνικών δικτύων και ψυχολογικών βασανιστηρίων σε όσους ερευνούν "συνωμοσία" ή όσους αντιτίθενται στους εγκληματίες που διαχειρίζονται την κοινωνία. Η λέξη "θεωρητής συνωμοσίας" είναι ένας όρος που αυτοί οι εγκληματίες δημιούργησαν ως μια μορφή νευρογλωσσολογικού προγραμματισμού για να δυσφημίσουν αυτόματα όσους ερευνούν ή ερευνούν την εγκληματικότητα. Η κλινική Tavistock βρίσκεται στο Λονδίνο και ασχολείται άμεσα με την βρετανική κυβέρνηση και το Σώμα του Windsor. Το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και οι υπηρεσίες πληροφοριών διεισδύουν από ιππότες του Βρετανικού Στέμματος και Ελευθεροτέκτονες που εργάζονται για το Βρετανό Στέμμα. Συνήθως η αναφορά της λέξης "Tavistock" σε μια ιστοσελίδα συνωμοσίας θα σας απαγορεύσει αμέσως. Οι ιστοσελίδες Conspiracy Outpost, Godlike Productions, και Lunatic Outpost είναι εξ ολοκλήρου ταβιστόκ λειτουργίες. Οι συντονιστές Cinnamon και UKshep στο Conspiracy Outpost είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι πράκτορες Tavistock  Ο Craig Oxley είναι μέλος υψηλού επιπέδου του Ινστιτούτου Tavistock το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller . Υπάρχει ένα άγαλμα του Προμηθέα στο Rockefeller Plaza. Ο δικτυακός τόπος του Craig Oxley αναφέρει στην επικεφαλίδα του "Υποστηρίξτε τους Promethians".

       Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ και το Ίδρυμα Rockefeller συμμετέχουν στη χρηματοδότηση των προγραμμάτων του Ταβιστόκ Ο Jay Rockefeller ήταν γερουσιαστής των ΗΠΑ για 30 χρόνια μέχρι το 2015 και εξακολουθεί να έχει υψηλό επίπεδο εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι οικογένειες Russell, Parsons, Carnegie και Spencer στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι επίσης μυστικοί διευθυντές του Ινστιτούτου Tavistock. Οι Carnegies δημιούργησαν το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon το οποίο ασχολείται με τις τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή και των γνωστικών επιστημών. Οι Carnegies αναπτύσσουν ηλεκτρονικά συστήματα βασανιστηρίων. Ο John D Rockefeller και ο Andrew Carnegie ήταν φίλοι και αντίπαλοι. Οι Carnegies είναι επί του παρόντος μια βρετανική αριστοκρατία με επικεφαλής τον Ντέιβιντ Κάρνεγκι, τον τέταρτο Δούκα της Φίφης και τους γιους του Τσαρλς Ντάφ Καρνεγκί, τον Κόρλο της Νότιας, Τζορτζ Γουίλιαμ Καρνέγκι και Χιου Αλεξάντερ Κάρναγκι.



             Ο Άντριου Ράσελ ο 15ος Δούκας του Μπέτφορντ και ο Μαρκήσιος του Ταβιστόκ είναι ο ανώτερος επόπτης του Ινστιτούτου Ταβιστόκ και αξίζει πάνω από 500 εκατομμύρια. Ο Άντριου Ράσελ είναι ένα από τα πιο ****πλάσματα στον πλανήτη. Η οικογένεια Russell ίδρυσε επίσης το Πανεπιστήμιο του Yale και το Skull and Bones, μια στρατιωτική λατρεία θανάτου που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά όπλα όπως η φωνή για βασανιστήρια στο κρανίο. Η ηθοποιός Κέρι Ράσελ είναι από αυτή την οικογένεια και είναι μια αδίστακτη ********* που εργάζεται απευθείας με το Skull and Bones και η οικογένεια Bush. Η οικογένεια Bush είναι κορυφαία μέλη του Skull and Bones και εργάζονται με το Ινστιτούτο Tavistock και διοικούν τη χρήση της φωνής για τεχνολογίες βασανιστηρίων κρανίου. Αυτές οι επιθέσεις δεν είναι όλες ηλεκτρονική Αυτό συνέβαινε για χιλιάδες χρόνια πριν υπάρξουν αυτά τα ηλεκτρονικά. Η οικογένεια Bush είναι συγγενής με την οικογένεια Von dem Buscche της Γερμανίας που έχουν μια συμμαχία με το Σπίτι της Έσσης. Η οικογένεια Rockefeller που χρηματοδότησε το Ινστιτούτο Tavistock έχουν επίσης γερμανική καταγωγή και είναι πραγματικά η οικογένεια Wied-Runkel της Έσσης. Ο Όμιλος Tavistock είναι μια διεθνής εταιρεία επενδύσεων με έδρα την Κοινοπολιτεία της Βρετανικής Κορόνας στις Μπαχάμες. To Tavistock Group ανήκει στην οικογένεια Lewis  και έχουν επίσης ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που συνδέεται με την εταιρεία επενδύσεων τους. Ο Τζο Λούις αξίζει περίπου 5 δισεκατομμύρια και ήταν επιχειρηματικός συνεργάτης του Τζορτζ Σόρος και και οι δυο τους έκαναν δισ. δολάρια την Μαύρη Τετάρτη. Χρησιμοποιούν τα δισεκατομμύρια τους για να χρηματοδοτήσουν  ατζέντες όπως τα ψυχολογικά προγράμματα βασανιστηρίων του Ταβιστόκ ή προγράμματα κοινωνικού ελέγχου του μυαλού. 

         Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις χρησιμοποιούνται συχνά ως μεταμφίεση για εγκληματικές αμοιβές. Το Ινστιτούτο Ταβιστόκ εμπλέκεται σε αμείλικτο έλεγχο του μυαλού και έχει ολόκληρο το λογισμικό ανάγνωσης εγκεφάλων στο διαδίκτυο που αναπτύχθηκε από το DARPA. Eliat Aram, Robert Branagh, Joel Featherman, Joanna Hill, Julie Newlan, Christopher Warhurst, Alice Long, και Cliff Oswick είναι όλα μέλη του Συμβουλίου του Ινστιτούτου Tavistock και επίσης  εργάζονται υπό την οικογένεια Russell. Το Ινστιτούτο Tavistock συνεργάζεται επίσης με την MI6 υπό την ηγεσία του Alex Younger και την MI5 υπό την επικεφαλής του Andrew Parker. Αυτές οι υπηρεσίες συνεργάζονται με τη CIA και την USAF. Συμμετέχουν με τα περισσότερα από τα μεγάλα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως Godlike Productions, Lunatic Outpost, Conspiracy outpost, David Icke Forum, Infowars, Reddit Conspiracy, και DiscloseTV. Η Godlike Productions είναι έδρα των πρακτόρων της Tavistock στις Ηνωμένες Πολιτείες. Caylus Ark και Ghetto Monk είναι δύο αδίστακτοι πράκτορες Tavistock που έχουν πάει σε απόκρυψη. Εναλλακτικά κανάλια μέσων όπως αυτά χρησιμοποιούν λογισμικό ανάγνωσης εγκεφάλου μαζί με παράγοντες παραπληροφόρησης που συλλέγουν πληροφορίες για τους ανθρώπους που μιλούν.Προσλαμβάνουν σχολιαστές για να υπαγορεύουν την αφήγηση και φύλακες πύλης για να στοχεύουν ανθρώπους που διαταράσσουν τα προγράμματά τους. Στόχος τους είναι να κατανοήσουν και να ελέγξουν τα μυαλά της αντιπολίτευσης τους. Συμμετέχουν επίσης σε ηλεκτρονική παρενόχληση. Αναπτύσσουν προγράμματα εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης ή θέματα όπως οι QAnon τα οποία προορίζονται να αποσπάσουν την προσοχή, να υπονομεύσουν και να οδηγήσουν παραπλανητικά την αντιπολίτευση ενάντια στη διαφθορά.

Σχόλια

Random Posts